BEL ONS
+0345 615 426
MAIL ONS
info@vo-security.nl

Persoons beveiliging

Wat is persoonsbeveiliging nou? Een persoonsbeveiliging wordt vaak ook wel gezien als een lijfwacht en is een soort van peersonsbeveiliging, wat inhoud dat deze persoon een (belangrijk) persoon beschermd tegen gevaren en gevaren zoveel mogelijk wilt voorkomen. Denk hierbij maar aan rijke mensen, beroemdheden en hooggeplaatste ambtenaren. Ook beschermen deze lijfwachten de personen meestal van diefstal, mishandeling, ontvoering, moord, intimidatie, verlies van vertrouwelijke informatie, bedreigingen of andere strafbare feiten. De persoon die wordt beschermd heet ook wel VIP wat staat voor Very Important Persoon wat vertaald naar zeer belangrijke persoon. Ook kunt u een lijfwacht/persoonsbeveiliger nemen tijdens evenementen die best druk kunnen worden. Het maakt eigenlijk niet uit waarvoor u een persoonsbeveiliger nodig heeft, maar het belangrijke is wel dat u deze persoonsbeveiliger blindelings moet kunnen vertrouwen. Het inschakelen van VO security een professioneel bedrijf is daarom ook een perfecte keuze. Onze welgetrainde lijfwachten kunnen zich aanpassen tot haast elke situatie die naar wens is van de opdrachtgever.

Een persoonsbeveiliger van VO security

Wij van VO security vinden het erg belangrijk dat de VIP in dit geval een goede beveiliging heeft. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor deze vorm van beveiliging, maar bij alle diensten die wij leveren met betrekking tot veiligheid, maar staat toch wel zeker op prioriteit nummer 1 als het gaat om persoonsbeveiliging. Dit is omdat de veiligheid van uwzelf op het spel staat en wij er met uiterste extra zorg mee te werk willen gaan. Hierbij willen wij natuurlijk geen enige onnodige risico’s nemen die kunnen leiden tot schade. Onze persoonsbeveiligers van VO security hebben jarenlange ervaringen achter de rug en zijn ook uitstekend opgeleid, dus is het makkelijker om deze persoonsbeveiliger te vertrouwen. En ondanks welke situatie dan ook wilt u zich natuurlijk verzekerd zijn van uw veiligheid en dat kunt u zeer goed terug vinden bij onze professionele persoonsbeveiligers.

Waarom heb ik een persoonsbeveiliger inhuren?

U vraagt zich dat vast af, waarom heb ik nou weer een persoonsbeveiliger nodig. Dat is omdat de wereld waarin wij leven niet echt veel veiliger is geworden in de laatste paar jaren en dat geldt natuurlijk voor wij de mensen. De zogeheten beroemdheden hebben het nog zwaarder, omdat die niet zomaar even op straat kunnen lopen zonder bestormd te worden door honderden tot duizend fans die allemaal wel wat willen van die persoon. Zij moeten dan ook bij elke beslissing die zij maken denken over hun eigen veiligheid zonder persoonsbeveiliger wat niet altijd even goed afloopt.

VRAAG OFFERTE AAN (OF) BEL ONS: +0345 615 426

Heeft u interesse in persoonsbeveiliging? Vraag een offerte aan.